All for Joomla All for Webmasters

Om oss

Om Eloksal AS

Eloksal AS ble etablert i 1978, mens eloksering kom til Horten første gang i slutten av 50 årene. hovedproduksjonen den gang var eloksering av askebeger og kjeler.
Bedriften vokste og flyttet fra Falkensten til Moloveien i 1961 og videre til Bekkajordet i 1980 der vi finnes den dag i dag. større lokaler var etterlengtet da etterspøreselen for eloksering økte i takt med markedet.
Eloksal AS avd. Horten, kom til ett punkt i 2009 da fler og fler av våre kunder syntes det var på tide å oppgradere for å kunne konkurere videre, vi fulgte rådet og invisterte i helt nytt automatisert elokseringslinje sommeren 2010.
Krom Linjen er nå oppgradert med ny styring, for bedre kontroll og med mulighet for tilrettelegging for hver enkelt kunde. Krom linjen har også fått lokk og ventiliasjon slik at innemiljø nå er blitt enda bedre.

Eloksal AS hadde fra starten av all eloksering av aluminium i Horten.

Bedriften har hatt samme ledelse og eierskap siden 1993.
I begynnelsen av 2000 tallet besto mye av vår produksjon til mat og bil- industrien. I dag har vi alt fra fin- maskinerte deler til ubåt- systemer og avanserte våpen – systemer til det mer enkle som pizza brett og lampeskjermer.
Eloksal AS har en avd som ligger på Hvittingfoss med 2 ansatte til daglig. Denne avd. ligger inne i Kongsberg Automotive AS’s bygg, og elokserer kun for Kongsberg Automotive AS. Også her er det bygget ett nytt automatisert anlegg som sto ferdig sommeren 2008.

Vi holder til i store lokaler, på industriområdet på Bekkajordet, ved riksvei 310ca. 7 km fra E-18

KONTAKT OSS FOR PRISTILBUD